DÖKSZAB – 6.NAP

A XXIV. Diákönkormányzati Szabadegyetem végéhez közeledve kevés dolog van, amiben biztosabbak lehetünk annál, hogy a DÖKSZAB részévé válni egy jó döntés volt

IMG_0124.jpg

A hatodik nap is hozott újat nekünk, úgy médiásoknak, mint szervezőknek, csopvezeknek, no meg persze résztvevőknek. Napindítóként szimulációs játék volt a program, aminek keretén belül a résztvevők az általuk kitervelt rendezvény megszervezésének első mozzanatait kellett végrehajtaniuk: a mindenki által unalmasnak titulált papírmunka részt. Kreatív szervezőink azonban gondoskodtak arról, hogy ne legyen unalmas a játék, ugyanis a rendszer hibáit felnagyítva és egyben kiparodizálva azokat egy életre szóló leckét adtak a csemetéknek. Mostmár tudják, hogy a kérvénybe akkor is bele lehet kötni, amikor már sokadszorra írtad újra, hogy megtörténik az, hogy egyesek különösen értelmezik a szabályokat, hogy ha valakinek nem tetszik amit csinálsz, annak mindig következménye van és hogy senki más nem fog neked segíteni, csak a mindenkori csapatodra támaszkodhatsz. Szponzorlapok mindenhol, itt-ott rohanó résztvevők, a román rendőrség díszpéldányai, ing és orvosi köpeny. Élettel volt tele ma délelőtt is a Debreczi Panzió udvara.

IMG_9900.jpgA nap hátralevő részében a már említett rendezvények megszervezésére került sor. Itt már valósággal kicsattant az élettől az udvar. Volt itt minden: elveszett királylány, tánc a vízben és földön, nappal és éjjel, ügyességi és logikai játékok, rohanás és nevetés. Mind a tíz csapat egyben saját magát is megmutatta az általa szervezett program által, így már biztosan állíthatjuk, hogy összeszoktak a résztvevők az itt töltött napok alatt.

Ha kíváncsiak vagytok, mi minden történik még a dökszabosokkal a tábor utolsó napján, tapasszátok kezetek-szemetek a DÖKSZAB médiás felületeire.

Reklámok

DÖKSZAB – 6.NAP” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s