DÖKSZAB – 4.NAP

A résztvevők álmosak, a csoportvezetők pörögnek, a szervezők dolgoznak, a médiások alszanak. Egy újabb olyan reggelre ébredt a csomakőrösi csipet-csapat, amikor a dolgok a már megszokott kerékvágásban folynak. Apropó megszokott kerékvágás, természetesen ez alatt azt értjük, hogy a reggelek egyformák, a nap többi részében pedig minden és mindenki megbolondul.

Pontosan ez történt ma is, amikor a Dökszab népe falu tour-ra indult, hogy birtokba vegyék az előző este a maffiától megszerzett területüket. A csomakőrösiektől kapott szíverősítőktől hajtva igyekeztek teljesíteni a feladatokat, amikkel a sors (vagy inkább a kreatív szervezőcsapat) áldotta meg őket. Volt itt minden (is): kaszálás, szekerezés, Gangnam style-ra táncoló öreg néni, tehénfejés, Dögszag példányok a jövőből, de persze a lassan már megszokottá váló medencébe ugrálás is.

IMG_9099

Lehet ezt még tetőzni?

Hát persze, hogy lehet. Méghozzá egy hatalmas tábortűzzel, énekléssel, ölelésekkel és rengeteg mosollyal. Ez egy tökéletes recept a boldogsághoz. A lassan megboruló (erdőből lopott) faágak mellett megfért egymás mellett csillag, fecske, bájolás és pokolrajutás, pálinkaszerelmünk és a sárga citromfánk is. Elvégre mi egy vérből valók vagyunk.

Na de aztán még ezt is lehet tetőzni?

Persze hogy igen, ez már Dökszab specialitás: amikor már azt hinnéd, hogy az est további részében nem történik semmi újdonság, akkor szerzel egy életreszóló élményt. A csapatok bemutatták a zászlókat meg a himnuszokat, amiket ők fabrikáltak saját maguknak a nap folyamán. Nos, büszkék lehettek magatokra, résztvevők, mindenki szája tátva maradt az eredményeket látva és hallgatva. Nem volt hiába az a sok tapsvihar, rengeteg áll koppant az étkező padlóján (legalább így, ha már a menü miatt senkinek nem esett eddig le az álla).

További élményekért és azok megtetőződéséért figyeljetek továbbra is minden dökszabos-médiás felületet!

@peterkati

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s