DÖKSZAB – 3.NAP

Immár a harmadik napra virradt a XXIV. Diákönkormányzati Szabadegyetem. A gyanútlan résztvevők a háttérben körvonalazódó eseményekről mit sem sejtve meneteltek csoportmunkára a reggeli fáradtságot súrolgatva ki a szemükből. Mindeközben a maffia már elkezdte megszállni Csomakőröst. Folyamatosan nyomták a gépek a pénzt, a csempészek felvették a rendeléseket, a Don pedig zselézte a haját.

IMG_8383

Délután hét órára már berendezkedtek a tehetős alvilágiak. Kezdődhetett a játék. A konyhásnénik szegényesen, de annál nagyobb szeretettel készített szendvicseitől hajtva rohantak a csemeték standtól standig, így próbálva dökönként közelebb juttatni a csapatukat (mert már nem csak egyszerű csoportokról, hanem csapatokról beszélhetünk) a megoldáshoz.

Szerencsejáték, csempészek, fegyverek, utcalányok. Az árnyékban összeesküvés-elméletek szövődtek, a medencében sem úszkált többé magányosan az úszógumi, a maffia tagjait pedig mindig kifizetődő volt magasztalni. Taktikázás, elsuttogott feladatok, rap battle, titkok. A csapatok a sötét oldaltól soha vissza nem riadva vették az akadályokat és teljesítették a feladatokat, hogy a galléros családról információkat szerezhessenek.

IMG_8223.jpg

Nos, hatalmas gratuláció nekik. A maffia elbukott, Csomakőrös ismét a dökszabosoké. Ha kíváncsiak vagytok, mi minden történik még ezen a verítékkel megszerzett földön, lapozgassátok legalább akkora figyelemmel a Dögszagot, mint amekkorával a hamis dököket próbáltátok kiszűrni a valódiak közül!

@peterkati

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s