DÖKSZAB – 2.NAP

Egy kiadós alvás és kevésbé kiadós tusolás után az első itt töltött reggelre virradtak a Dökszab idei résztvevői. Szomorúan kellett konstatálniuk, hogy itt nem hozzák ágyba a reggelit és a tejszínhabos-csokis palacsinta (tudom, hogy most épp elképzelted, hogy az milyen finom, kedves Olvasó) helyett már-már radioaktív szalámi és tojás kerül az asztalra. Ez akármilyen lelombozó is tud lenni a hétköznapokon, most nem egy hétköznapi helyről és társaságról beszélünk, ezért természetesen a nem túl kiadós reggeli sem tudta kedvét szegni senkinek.

IMG_8130

És hogy miről is szólt ez a mai nap? Az egész héten folyó rendezvényszervezés (Krippán Kingával), érdekképviselet (Lukács Rajmunddal) és kommunikáció (Bagaméri Noémivel) tréningen kívül délutáni fakultációkon is fejlődhettek ma a résztvevők, mégpedig az értékesítés, fundraising (Kovács Barnával), nyilvános beszéd (Forró Gyöngyvérrel), leadership-motiváció (Porcsalmi Bálinttal), vagy pedig időgazdálkodás (Kádár Magorral) témák valamelyikében. Nos, ismerkedős játék ismerkedős játék hátán, fakultáció tréning hátán, fáradt dökszabos energiával telt hátán, kutya kacsa hátán. Valahogy így lehetne dióhéjban jellemezni a sötétedés előtti tábori eseményeket.

De mivel biztosak vagyunk benne, hogy nem azért olvasod ezt, hogy dióhéjban értesülj a dolgokról, ezért itt fontosnak tartjuk azt is megemlíteni, hogy igenis a szervezőink ma ismét tanúbizonyságot tettek a munkamoráljukról és kitartásukról, amikor az összeomló chill zone-t két óra fáradságos munkával újjáépítették (szerk. megj.: Ez az információ az ő kérésükre került bele a cikkbe, de abban egyetérthtünk, hogy megérdemelnek egy nagy tapsot). Amit talán még fontosabb megemlítenünk, az az, hogy az étkező ma egy olyan bulinak lehett tanúja, amitől ajtaja-ablaka tárva-nyitva maradt. A nap fénypontja azonban, és egyben a programterv utolsó mozzanata a hírhedten hangos éneklős játék volt. Biztosan állíthatjuk, hogy annak ellenére, vagy éppen azért, mert Jézus szeret minden gyereket, ezek a gyerekek nem igazán hagyták aludni a házibácsit. A csapatok (és természetesen a rendetlen szervezők) hangjától zengett egész Csomakőrös, a népdalok, trágárságok és helyben költött dalocskák (nem, senki nem hitte el, hogy ez fent van a YouTube-on) valósággal pattogtak a fenyők között, és úgy vegyültek bele a tapsviharba és nevetésbe.

IMG_8129.jpg

Mi jöhet még ez után? Ha érdekel, kövessetek figyelemmel mindent, aminek csak dögszaga van!

@peterkati

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s