M(2)K(18)T-Sepsiszentgyörgy

-avagy hogyan oldjuk meg rekordgyorsasággal a problémákat-

Február 16-18 között került megrendezésre az idei első Megyei Konzultatív Tanácsgyűlés. Az eddigi évek tapasztalatai alapján, a megfigyelők már az első szünet után elhagyták a termet és elmentek szánkózni. Amire azonban nem számítottak az, az volt, hogy így lemaradtak mindenről, ugyanis visszaérkezve, nem egy teremnyi unott arc fogadta őket, hanem a tény, hogy ennyi volt. Úgyhogy mindenkinek, aki úgy döntött, hogy az unalmas részt inkább átugorja, elmondható, hogy ez nem igazán volt a nap legbölcsebb döntése.

IMG_2807

A tagszervezetek és az elnökség beszámolója után, a PartyMAKOSZ című napirendi pont következett (aki még nem tudná, azt ezúton is értesítjük, hogy ha a makosz.ro-n Szegedi Zsolt karikájára kattint pontosan tízszer, akkor várja egy kis meglepetés, a vicces kedvű programozónak hála. Reklám vége), ami már önmagában megér Egy Nagy Tapsot, de a hangulatot még az is tetézte, hogy rekordgyorsasággal lejárt az idei év betáblázásának folyamata. Röviden: tervek vannak, lelkesedés is, diákmédia is fog egyesülni, s ha pedig a hozzáállás a helyén van, akkor decemberben egy kiemelkedően élménydús évet búcsúztathatunk.

IMG_2861img_2937-e1519333416611.jpg

A hétvégének azonban itt még nem volt vége. Mert elvégre is, hogy néz ki egy diákok által rendezett, diákoknak szóló rendezvény szociális est nélkül? Biztos vagyok benne, hogy kedves Olvasó, most elmosolyodtál. És igazad van. Nem létezik, hogy ne ünnepeljük meg a nap sikereit.

giphy

Ilyen logika alapján kerekedett fel az MKT-s pereputty és nem túl csendesen, nem is túl rendezetten, hanem inkább a szokásos jókedvvel indult el a Bástyába. Ééés itt rökönyödött meg mindenki. Ugyanis: a tetőnélküli szálláshelyhez és az ’a-reggeli-nem-hogy-olyan-mint-a-vacsora-hanem-ugyanaz’ kategóriájú menühöz szokott banda egycsapásra egy elegáns helyen találta magát. Nos, ez volt az a pillanat, amikor mindenki eldöntötte, hogy inkább nem veri magát olyan költségekbe, amik miatt reggelig kell majd mosogatnia a konyhán, hanem bevállal egy kis szabályszegést és inkább a nem igazán öt csillagos bentlakás kényelmében szocializálódik, az eldugult WC, a sok lépcsőzés és kamera, valamint a rendkívül morcos kapus ellenére.

Nos, kedves Olvasó, remélem kedvet kaptál ahhoz, hogy elkezdd, vagy pedig folytasd a makoszozást. Ki tudja, talán Te is jelen leszel, amikor a mostaninál is gyorsabban lebonyolódik a tanácsgyűlés és ismét történelmet írunk az új rekorddal.

@peterkati

(@Tuta)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s