Sokadik Kongresszus

-ahányan vagyunk, annyi felé alszunk-

Megszámolni, de kimondani is nehéz hányadik volt az idei. Az elmúlt hétvégén tehát, XXIV. alkalommal ült össze, ezuttal Kolozsváron, közel 200 fiatal a Kongresszus alkalmából.

Bár az érkezés döcögősnek bizonyult (nem csak a forgalom, de a különféle szükségletek is akadálynak számítottak), az ölelkezések és a megszokott makoszjátékok mindenki kedvét meghozták péntek este. Természetesen ezután mindenki sietett aludni, ki-ki a maga szállására, így tehát a hétvége során felfedező útra, városnézésre is lehetőség volt a különböző városrészeken elhelyezkedő bentlakásoknak köszönhetően.

A szombati napra viszont mindeki igyekezett alaposan felkészülni úgy testileg, mint lelkileg (kisebb-nagyobb sikerekkel), hiszen az előző évek tapasztalatai azt suttogták, hogy nem lesz rövid a tanácskozás. Ezt már a megnyitó alatt is realizálhattuk. Kovács Zoltán, László Attila, Csoma Botond, Oltean Csongor, Lőrincz István, Murádin János Kristóf, illetve Porcsalmi Bálint szavai nagy löketet adtak ahhoz, hogy elkezdhessük a Kongresszust.

Volt ott minden, ami kell. Beszámolók, Alapszabályzat módosítás, KÖDAK-osok diplomázása, a 2018-as munkaterv kidolgozása és hasonló dolgok, viszont a legizgalmasabbnak természetesen a tisztújítás bizonyult. 6 betöltendő helyért folyt a “harc”, ami meglehetősen nagy kihívásnak bizonyult, hiszen erős volt a mezőny.

IMG_9611.jpg

A hosszadalmas gyűlésnek (amit az Aqua Carpatica-nak és a Heidi-nek köszönhetően könnyebben bírtunk) viszont meglett a gyümölcse, produktív munkát végeztünk és az éjféli órákra “már” meg is lettek a szavazás eredményei. Az elnökség újonnan megválasztott tagjai tehááááát:

*dobpergés*

Kommunikációs referens:
Józsa Kriszta
Belügyi referens: 
Bencze Erik Tamás
Elnökségi tagok:
Domokos Ferenc
Horváth-Kovács Mátyás
Pánczél Orsolya
Szegedi Zsolt
Cenzorok:
Boga Balázs
Bokor Zalán
Kovács Árpád 

25348347_1939241629450149_3760147544392874552_n

Nagy gratuláció illeti őket, sok sikert kívánunk nekik!

Veletek pedig hamarosan találkozunk, legyetek jók!

@Tuta

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s