KÖDAK- Harmadik hétvége

 

Izabella naplója- Harmadik rész

Amikor már mindenki kezdte azt érezni, hogy a vásárhelyi hétvégén a szállás túl jó volt és a ködakos pulyáktól (Biharfélegyházán tetszetős a szleng #1) távolálló módon simán ment minden, megérkezett a pereputty Biharfélegyházára, ahol a helyiek elmondása szerint fullos minden, télen-nyáron Hawaii van.

Namármost. Hawaii-ról azt kell tudni, hogy négy ruhát vehetsz egy lejért, és nemhogy a busz, de még a Caritas-os autó sem áll meg az út szélén dekkolóknak.

z nb

Mindezek ellenére az eddigi legjobb hétvégét tudhatjuk magunk mögött. Ebben nagy szerepe volt az otthonos szállásnak, a közelben levő üzletnek (ahol Boti Boltjával ellentétben áru is volt, nem csak üzlet) no meg persze a képzőnek, Kádár Magornak, akinek az előadása alatt (eddigi ködakos tapasztalataink alapján példátlan módon) senki nem került át egy másik dimenzióba, hanem végig figyelt.

 

9.jpg

A hétvége egyik legemlékezetesebb pillanataként maradt meg bennem, hogy a szombati ebédnél a második fogás helyett egy hírt kaptunk: turkáló lesz délután a szálláshelyünk udvarán, ezt nem szabad kihagyni. Hát hogy is hagytuk volna? Tehát büszkén jelenthetjük, hogy a téli szezonra teljesen új divatot teremtünk, készüljön minden MAKOSZ-os.

10.jpg

Csak az a szomorú (igaz, hogy csak szerintem), hogy már nem beszélek. Egyáltalán. Akárhányszor próbáltam megszólalni, egy “Măăăi” kiálltás belémfolytotta a szót és folyt tovább a hülyeség. De azért köszönöm, többek között a Bethlen Gábor Alapkezelőnek, hogy részese lehetek ezeknek a csodás pillanatoknak.

Keressetek Tinderen, új barátokra lenne szükségem!!4!44!!

-Izabella legközelebb Temesvárról jelentkezik. Addig is kövessetek minket Instagramon, Facebookon és Snapchaten is, nem hagyjuk unatkozni az érdeklődő rajkókat (Biharfélegyházán tetszetős a szleng #2). –

 

@peterkati

(@Tuta)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s