XIV. Országos luxushétvége

-minőségi OKH-

Igen, bizony!

A hetvégén megrendezésre került a XIV. Országos Képzéshétvége Brassóban, ahol 9 megyéből érkező koszos-makoszos gyűlt össze. Mindenki egymás nyakába ugrott, a találkozás ismét örömteli volt.
giphy (3)
Az egész rendezvény a Wilfried Martens Centre for European Studies, a De Gasperi Alapítvány és a Kós Károly Akadémia Alapítvány keretén belűl, a Nebulónia Diákszövetség együttműködésével jött létre az Európai Únió és kampányok témákat érintve. A hétvége szállóigéje lassan “Ez nem is MAKOSZ…” lett. A résztvevők különleges arculati csomagokat kaptak, finom és sok kaja volt, szállasukban világítás és fűtes is volt. Ja… meg volt tető…! 😀

Érkezésünk után egyből belecsöppentünk a programokba. Az eseményt szeretett elnökünk, Bukur Tamás nyitotta meg, őt követte többek között Markó Béla (Kós Károly Akadémia elnöke és alapítója), Ambrus Izabella (parlamenti képviselő), meg persze Boga Balázs (drága főszervezőnk).

A beszédek után két előadás következett: EU-s intézmények és agytrösztök (Anna Nalyvayko, a Wilfried projekt asszisztense) és Minority Safepack kisebbségi kezdeményezés.

A szombati napot Winkler Gyula (európai parlamenti képviselő) előadásával kezdtük, amely az Európai Unió intézményeinek felépítése és feladatköreiről szólt. Ezt követte egy rövid kávészünet (amelyben kávé is volt, de csak a leleményes emberek számára), majd Porcsalmi Bálint ( Romániai Magyar Demokrata Szövetség Ügyvezető Elnöke) Kampányok – Jelöltépítés és kommunikáció képzése bővítette látókörünket.

37726418696_91cd90e49d_o.jpg

Frissen szerzett ismereteinket gyakorlatba ültethettük, a workshop során, amely 4 párhuzamosan haladó kampány alapításából állt: diákjogok, családon belüli erőszak, fiatalok 2018-ban és Minority Safepack témakörökben. A kampányaink bemutatása után a hétvége kiértékelése következett, maaajd a várva várt “szociális est”, azaz a szupibuli (puccoséknál).

A közös szentimentális pillanatok ez alkalommal elmaradtak, mivel a vasárnapi távozás váratlan módon történt, de a hosszú úton hazafele (már akinek) bőven volt időnk túlvészelni a heartbreaket.

@szekely.orsi

@blans_hhh

(@Tuta)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s