Országos Képzéshétvége 2017

 Hát sziaaasztook!

Ugyebár, 4 hétvégénél több ideig nem bírtuk már az egymástól való távollétet (ugyanis pont ekkor gyűjtöttük össze fergeteges koszos-makoszos lecsónkat a Médiatalálkozó alkalmával), így összegyűltünk újra (közel 100-an) a XIII. Országos Képzéshétvége alkalmával.

finn

A tavalyi OKH-hoz képest, egy apró különbséggel szembesültünk: Gyergyószentmiklós helyett Csíkszereda lett a célpont! Képzéshétvégénket ünnepélyes megnyitóval kezdtük, amelyen Nagy Éva, a Kisebbségi Oktatásért Felelős Államtitkári Kabinetigazgató, valamint Burus-Siklódi Botond, az RMPSZ elnöke tartott beszédet. Ezek után a jól megszokott ismerkedős játékok következtek, amelyeket, az ezen a téren már tapasztaltnak számító Joco vezetett ( 😦 ).

DSC_0023

A szombatot “fenséges” reggelivel kezdtük a szálláson, majd átsétáltunk a Megyei Tanács épületéhez, ahol a társaság szétoszlott. Lukács Rajmund, volt MAKOSZ elnök, érdekképviselet témában, valamint Dr. Szász Levente és Drs. Rácz Béla szervezeti menedzsmentről tartottak nekünk képzést. Rengeteg hasznos dolgot tanulhattunk, például azt, hogyan kell a majmot a tulajdonosa hátára vissza toloncolni, ha netán a mi vállunkba kapaszkodik, valamint, a másik képzésen, jogainkért kiállni és szilárdan védeni azt, ami minkett illet. Egy kiadós ebéd és némi szünet után a Vibe fesztivál szervezői beszéltek rendezvényükről.

DSC_0160

Egy rövid csapatmunka alkalmával mi is ötleteltünk a Vibekolival kapcsolatosan. A temérdek plakát és sticker kiosztása után következett a workshop, majd a kiértékelő. A képzéshétvégét közös bulival zártuk, ahol újabb érdekes dolgot tudhattunk meg: Csíkszeredában csak a rendőrök nem beszélnek magyarul.

giphy (1)

@blans_hhh

@csalikinga

Reklámok

Országos Képzéshétvége 2017” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s